garda de corpPrin serviciu de protectie specializată a persoanei - gardă de corp - se întelege:

a) protejarea vietii si integritătii corporale a persoanei aflate sub protectie;
b) protejarea persoanei aflate sub protectie împotriva hărtuirii, pedepsită de lege;
c) protejarea persoanei aflate sub protectie în timpul transportului;
d) furnizarea către autoritătile competente a informatiilor legate de incidentele apărute în timpul activitătii de protectie.

Compania ofera o gama de servicii care contribuie la confortul si securitatea oamenilor de afaceri si a celor care doresc sa se deplaseze in maxima siguranta si discretie. Personalul angajat pentru aceste misiuni are experienta in activitatea de paza si protectie a VIP-urilor, beneficiaza de pregatire speciala a misiunilor, fiind luate in calcul tehnicile de protectie in caz de atac, proceduri de evacuare a VIP-urilor in situatii deosebite etc. De asemenea, compania noastra dispune si de logistica adecvata acestor tip de misiuni.

Sarcinile unui agent de protectie sunt variate, toate avand un singur scop - sa asigure cea mai buna protectie posibila.

1. Protectie
    - realizarea unui dispozitiv care sa confere siguranta maxima si sa nu incurce VIP-ul;
    - acceptarea a cat mai putine compromisuri referitoare la protectie;
    - sa comunice atunci cand doleantele VIP-ului contravin regulilor de protectie. Desi se afla in slujba sa, nu este supus VIP-ului.

2. Paza
  
- exista situatii cand agentul de protectie trebuie sa asigure paza camerei de hotel a VIP, a biroului sau a altor locatii. Daca masina nu este parcata intr-o zona sigura sau pazita, atunci agentul de protectie sau conducatorul auto trebuie sa asigure paza autovehiculului. Daca numarul agentilor de protectie este insuficient pentru paza autoturismului, atunci, inainte de a pregati masina pentru plecare, trebuie sa realizeze controlul pirotehnic al masinii.

3. Conducere auto
   - pot aparea cazuri cand se impune ca garda de corp sa conduca masina VIP sau masina de protectie. Indiferent daca agentul conduce masina sa sau masina VIP, el trebuie sa manifeste un interes practic in mentinerea in parametri maximi a masinii (revizii periodice, alimentare, cauciucuri corespunzatoare sezonului, etc).

4. Curierat
   - garda de corp poate avea ca sarcina si expedierea sau transportul diferitelor pachete sau colete. Daca VIP-ul se afla intr-o zona sigura, pazita, atunci poate transporta acele pachete. Aceasta sarcina poate fi privita ca o dovada de incredere si nu ca pe o incercare de a minimaliza profesionalismul agentului.

Solicita oferta

Despre noi

Companie de servicii de securitate, oferim servicii de monitorizare dispecerizata si interventie la efractie, paza bunuri si obiective, paza si insotire transport de valori, proiectare, instalare si service sisteme electronice de securitate, servicii de securitate pentru evenimente, servicii de garda de corp (gardare VIP). Suntem prezenti la nivel national si putem oferi tarife competitive pentru servicii si echipamente.

Contact

0372.755.090

0371.607.233

office@gesforce.ro

Nr scurt dispecerat: 021.9437

fakebook.com/ges.force.3