gps monitorizareSistemul de supraveghere prin GPS are la baza unitatea GPS, un dispozitiv electronic care utilizeaza GLOBAL POSITIONING SYSTEM pentru determinarea exacta a pozitiei echipamentului/vehiculului pe care este instalat. Pozitia geografica va fi trasmisa apoi prin sistem GPRS la o unitate de stocare a datelor.

GES FORCE S.R.L. va asigura unitatile de stocare a datelor pentru fiecare echipament/autovehicul monitorizat pe toata perioada contractuala. Se va asigura de asemenea, comunicatia intre unitatea GPS si unitatea de stocare.

Beneficiarul va avea drept de acces la aplicatia informatica care ii permite urmarirea in timp real a echipamentului/autovehicului monitorizat precum si emiterea rapoartelor care privesc informatiile din unitatile de stocare.

GES FORCE S.R.L. asigura mentenanta aplicatiei informatice precum si suportul tehnic pentru persoanele desemnate de beneficiar.

 

Solicita oferta

Despre noi

Companie de servicii de securitate, oferim servicii de monitorizare dispecerizata si interventie la efractie, paza bunuri si obiective, paza si insotire transport de valori, proiectare, instalare si service sisteme electronice de securitate, servicii de securitate pentru evenimente, servicii de garda de corp (gardare VIP). Suntem prezenti la nivel national si putem oferi tarife competitive pentru servicii si echipamente.

Contact

0372.755.090

0371.607.233

office@gesforce.ro

Nr scurt dispecerat: 021.9437

fakebook.com/ges.force.3