monitorizareSistemul de alarma ramane un simplu dispozitiv de alarmare daca acesta nu este conectat la un dispecerat, beneficiind astfel de serviciul de monitorizare. Pentru eficacitate absoluta este recomandat ca aceste sisteme de alarmare sa fie deservite de serviciul de monitorizare si interventie.
GES FORCE S.R.L. asigura in prezent serviciul de monitorizare si interventie la nivel national prin dispecerate proprii.
Compania ofera servicii de dispecerizare, monitorizare centrala si zonala si de interventie antiinfractionala operativa. Procedurile de monitorizare si interventie se stabilesc concret pentru fiecare sediu si eveniment în parte, în functie de localizarea acestuia, dispunerea în zona, caile de acces existente, spatiile din imediata vecinatate, factori de risc etc.
Pentru asigurarea continuitatii afacerii, GES FORCE S.R.L. poate beneficia de suportul celor 54 echipajeje de interventie  constituite la nivelul obiectivelor asigurate cu paza umana, precum si de relatiile de parteneriat dezvoltate pâna în prezent cu societati subcontractoare la nivelul oraselor pricipale din regiune.

Compania detine în acest moment :

- 1 Dispecerat Central;
- un parc propriu de autovehicule;
- angajati proprii pentru serviciul de interventie;
- 10 Dispeceri.

Personalul este echipat cu uniforma specifica, cu însemnele GES FORCE S.R.L. si este dotat cu aparatura de comunicatie si localizare radio, GSM si GPRS, precum si cu armament si mijloace de autoaparare moderne în conformitate cu prevederile legislative în vigoare.
Echipajele care lucreaza în activitatea de interventie sunt selectionate, testate si pregatite special pentru rezolvarea tuturor tipurilor de situatii si evenimente.

 

Solicita oferta

Despre noi

Companie de servicii de securitate, oferim servicii de monitorizare dispecerizata si interventie la efractie, paza bunuri si obiective, paza si insotire transport de valori, proiectare, instalare si service sisteme electronice de securitate, servicii de securitate pentru evenimente, servicii de garda de corp (gardare VIP). Suntem prezenti la nivel national si putem oferi tarife competitive pentru servicii si echipamente.

Contact

0372.755.090

0371.607.233

office@gesforce.ro

Nr scurt dispecerat: 021.9437

fakebook.com/ges.force.3