poza evenimente 1GES FORCE S.R.L. pune la dispozitie echipe pregatite pentru a asigura securitatea la evenimente, manifestatii, concerte, intalniri/reuniuni de afaceri, receptii, calatorii, grupuri organizate, meciuri de fotbal. Suntem specializati in  implementarea solutiilor de securitate pentru evenimente, personalul societatii avand peste 10 ani de experienta in domeniu.

Planul de masuri privind ordinea si siguranta pentru evenimente cuprinde, printre altele, urmatoarele activitati:

- Organizarea dispozitivului specific de ordine la accesul in parcare pe toata perioada desfasurarii evenimentului

- Asigura accesul invitatilor VIP si a publicului spectator, masurile de ordine publica in interiorul spatiului amenajat, pe toata perioada desfasurarii evenimentului

-  Asigura prezenta personalului propriu la instructajul specific executat de seful efectivelor de jandarmi, privind activitatile specifice de ordine ce vor fi executate inainte, pe timpul si pe durata evenimentului

- Asigura relationarea cu reprezentantii mass-media, asigurand accesul in activitatile specific de comunicare in zona de desfasure a evenimentului

- Constituie rezerve de interventie in sprijinul elementelor de dispozitiv proprii sau efectivelor de jandarmi

Pentru fiecare eveniment se va stabili din partea GES FORCE S.R.L. un sef de dispozitiv si un manager de securitate.

Seful dispozitivului de ordine si siguranta va conduce activitatea personalului de paza si protectie in zona de desfasurare a evenimentului si va informa Comanamentul actiunii despre evenimentele produse in zona si incidentele care pot determina tulburarea ordinii publice.

Instructajul cu intregul personal din subordine participant la misiune se va executa de catre Sefii de dispozitiv, inainte de intrarea in dispozitiv.

GES FORCE S.R.L. va aloca si echipaje de interventie care sa sprijine la nevoie actiunea de indepartare din spatiul amenajat a persoanei sau a grupului de persoane implicate in incidente.

Succesul oricarui eveniment depinde de un mediu sigur si primitor atat pentru staf, cat si pentru participanti.

Solicita oferta

Despre noi

Companie de servicii de securitate, oferim servicii de monitorizare dispecerizata si interventie la efractie, paza bunuri si obiective, paza si insotire transport de valori, proiectare, instalare si service sisteme electronice de securitate, servicii de securitate pentru evenimente, servicii de garda de corp (gardare VIP). Suntem prezenti la nivel national si putem oferi tarife competitive pentru servicii si echipamente.

Contact

0372.755.090

0371.607.233

office@gesforce.ro

Nr scurt dispecerat: 021.9437

fakebook.com/ges.force.3