sisteme securitateRolul sistemelor de securitate este acela de protectie prin preventie a punctelor vulnerabile al unui obiectiv. Sistemele de securitate pot fi cablate, wireless sau mixte.
Sistemul de securitate poate fi folosit si pentru supravegherea izbucnirii unui incendiu sau pentru sesizarea unor scurgeri de gaze, prin conectarea detectoarelor de fum, respectiv a celor de gaz la sistem in zonele de pericol. Avertizarea in caz de alarma se va face local (pe sirena), pe linia telefonica fixa, pe terminalul GSM  sau prin intermediul unui emitator radio.

Instalarea unui sistem de securitate este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii. Tinand cont de nivelul de risc la efractie, de locurile sau bunurile protejate si de evaluarea continutului acestora, sistemele de securitate pot fi clasificate prin grade de securitate. Prin urmare configuratia optima a sistemului de securitate este data de acest grad de securitate si de clasa de mediu. In general elementele care necesita protectie sunt in primul rand caile de acces in locuinta personala sau firma: usile si geamurile si in al doilea rand spatiile interioare.
Bazandu-se pe aceste lucruri, sistemele de securitate contin anumite componente:

- centrala de detectie si alarmare, supravegheaza semnalele de stare venite de la detectori specializati si in raportarea schimbarilor de stare; acesti detectori sunt conectati la intrarile centralei.
- detectoare de miscare de interior sau de exterior; pentru orice fel de spatii si conditii de mediu avand in vedere posibilitatea reglarii sensibilitatii de detectie si imunitate la perturbatii electromagnetice.
- detectoare de geam spart se instaleaza pentru a ridica gradul de protectie perimetrala prin detectarea spargerii geamurilor de la usi sau ferestre;
- detectoare de vibratii pentru tentative de perforare a peretilor si a tocurilor de usi si ferestre. Avantajul este ca detecteaza o efractie inainte ca ea sa se produca.
- contacte magnetice sunt folosite pentru protejarea usilor si ferestrelor si pot fi instalate in punctele de acces vulnerabile, asigurind o protectie perimetrala. tastatura permite armarea si dezarmarea întregului sistem de alarma, comenzi speciale, programarea centralei, afisarea starii sistemului si citirea istoriei de evenimente.
- bariere in infrarosu sesizeaza intreruperea unei raze in domeniul infrarosu emise de catre primul element al barierei; se folosesc ca protectie perimetrala fie pentru protejarea spatiilor exterioare, fie pentru avertizarea accesului catre zone interioare.
- sisteme de avertizare audio si optice;
- elemente de alarmare la distanta (gsm, comunicator telefonic, interfata de conectare la dispeceratul de supraveghere)
- acumulatorii mentin sistemul in functiune dupa caderea sursei principale de energie electrice in functie de consumul sistemului si de capacitatea acumulatorilor.

 

Solicita oferta

Despre noi

Companie de servicii de securitate, oferim servicii de monitorizare dispecerizata si interventie la efractie, paza bunuri si obiective, paza si insotire transport de valori, proiectare, instalare si service sisteme electronice de securitate, servicii de securitate pentru evenimente, servicii de garda de corp (gardare VIP). Suntem prezenti la nivel national si putem oferi tarife competitive pentru servicii si echipamente.

Contact

0372.755.090

0371.607.233

office@gesforce.ro

Nr scurt dispecerat: 021.9437

fakebook.com/ges.force.3