masina blindataPrin servicii de pază a transporturilor de bunuri si valori se întelege:

a) organizarea si asigurarea pazei transportului terestru, pe apă sau aerian al unor bunuri de importantă deosebită, valori sau al oricărui alt obiect pe care beneficiarul serviciului îl denumeste astfel;
b) organizarea si asigurarea pazei transportului unor date si informatii, indiferent de suportul pe care acestea se află si de modalitatea aleasă pentru transmitere;
c) organizarea si asigurarea, potrivit legislatiei în vigoare, a protejării mijloacelor de comunicatii;
d) organizarea si asigurarea transportului pentru persoanele care solicită să fie transportate în conditii de maximă sigurantă;
e) furnizarea către autoritătile competente a datelor despre incidentele apărute în timpul activitătii de transport.

Personalul care asigura însotirea si securitatea transporturilor de valori este pregatit special si dotat corespunzator prevederilor legii privind acest tip de misiuni.

GES FORCE S.R.L. detine un parc de 34 autoblindate care sunt amenajate la standarde internationale, avizate de organele de politie, pentru transport pe orice traseu din tara, cu repartizare la nivelul tuturor judetelor, conform unei structuri interne a societatii.
De asemenea, detine un numar de 38 de autovehicule amenajate, care respecta prevederile legale in vigoare privind transportul de bunuri si valori.
În aceste conditii, compania poate efectua transporturi de valori la nivel national.
Autoblindatele au echipaj format din doi agenti înarmati, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Personalul este calificat, special antrenat, testat periodic medical si psihologic. În fiecare echipaj sunt agenti avizati pentru port arma si dotati cu arme de foc letale.
Întreg personalul este recrutat pe criterii stricte, avizat de organele de politie abilitate, controlat si verificat periodic, dupa procedurile GES FORCE S.R.L..
Echipajele au telefoane mobile, iar autoblindatele si autovehiculele amenajate au instalate sisteme GPRS care permit urmarirea acestora în timp real pe orice ruta.

Compania preia riscurile, valorile transportate cu autovehicule blindate sunt acoperite de o polita de asigurare de 1.000.000 Euro suma totala, cu 200.000 Euro/eveniment, indiferent de numarul evenimentelor, valorile fiind acoperite de o polita de asigurare pentru toate tipurile de activitati:
•    Transportul de numerar
•    Riscul de trotuar

 

Solicita oferta

Despre noi

Companie de servicii de securitate, oferim servicii de monitorizare dispecerizata si interventie la efractie, paza bunuri si obiective, paza si insotire transport de valori, proiectare, instalare si service sisteme electronice de securitate, servicii de securitate pentru evenimente, servicii de garda de corp (gardare VIP). Suntem prezenti la nivel national si putem oferi tarife competitive pentru servicii si echipamente.

Contact

0372.755.090

0371.607.233

office@gesforce.ro

Nr scurt dispecerat: 021.9437

fakebook.com/ges.force.3